Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 22 april 2022

Vintage Sunflowers

 Hoi,

Voor de blog challenge die op 20 april start heb ik een vintage bladzijde gemaakt. Het thema dit keer is zonnebloemen en bijtjes:

Deze bladzijde maakte ik in mijn mixed media journal en in dit journal zitten bladzijden van diverse materialen. Dit keer werkte ik op jute.

Ik begon met het stempelen van de zonnebloemen (als je op het blauwe woord klikt, kom je in de webshop uit). Dit zijn de Sunshine zonnebloemen van Elizabeth Craft Designs. Ik gebruikte voornamelijk de waterverf van ECD om de bloemen te kleuren, maar heb een grote verzameling waterverf inmiddels. Waar mogelijk haal ik de pannetjes uit de originele verpakking om in een grote bewaardoos te doen. Zo houd ik alles bij elkaar en overzichtelijk:


De bladzijde op jute zelf begon ik met het aanbrengen van gesso in het midden van de pagina en vervolgens heb ik met een brayer diverse soorten Cadence acrylverf aangebracht:


Vervolgens bekeek ik even hoe en waar ik de zonnebloemen wilde hebben. Ik wist op dat moment niet zo goed wat ik met de pagina wilde doen:



Ik besloot op de vintage tour te gaan (ik blijf dat gewoon leuk vinden). Ik pakte oude plaatjes erbij van zowel Craft O'Clock als Finnabair en ook washi tape van Elizabeth Craft Designs. Verder pakte ik uit mijn bewaarbakje nog wat elementen en ik gebruikte een theezakje achter het plaatje van de man:




Ik heb tot slot nog een stempeltje van een bijtje op de bladzijde gestempeld. 
Overigens is alles op deze bladzijde geplakt met dubbelzijdig tape, omdat lijm door de bladzijde heen zou zijn gesijpeld...


Dit is mijn bladzijde voor de challenge!
Tot de volgende keer.

Liefs, Reanna

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi! Groetjes Betha

Vera van Rooijen zei

Gaaf zo op dat jute🌻🐝