Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 20 april 2022

FacebookLIVE Exploding box

 Hoi,

Op zaterdag 16 april jl. ging ik tijdens de demodag live om een exploding box te maken met de mail van Dutch Doobadoo en het mooie Vintage Beauty papier van Craft O'Clock:






Ik ben heel blij met de mal van Dutch Doobadoo, dat betekent dat ik de maten niet zelf hoef uit te rekenen en uit te tekenen en dat werkt een heel stuk sneller!

In het midden van de box heb ik een bakje gemaakt met de superleuke emmer van Elizabeth Craft Designs. Ik heb er vier gestanst en gekleurd met Distress Paste van Cadence. Daarna heb ik de emmer door een 'hout' embossingfolder van Sizzix (Tim Holtz) gehaald en had ik een houten emmer:



Aan de binnenkant kun je op de flapjes natuurlijk van alles plakken; foto's, gedichten, bloemen.... Ik plakte er embellishments op van het knipvel van het Vintage Beauty papier én ik stempelde diastempels van de Planner Essentials van Elizabeth Craft Designs die ik met een bijpassende stans uitstanste.
Ook gebruikte ik vellum van 13@rts:


Op het deksel zie je bloemen en grote bladeren van de Paper Flower Collectie van Elizabeth Craft Designs:




Hier vind je het filmpje van de live terug:

Lees jij dit blog met je telefoon, dan is dit de link:
https://youtu.be/W5WFhkqRGY0

De gebruikte artikelen vind je hier:

Liefs, Reanna

Geen opmerkingen: