Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 28 april 2022

FacebookLIVE demodag Write your Story; pocketletter

 Hoi,

Op zaterdag 23 april 2022 was er een online demodag in de Facebook groep van Jenine's Mindful Art. Tijdens mijn live maakte ik een pocketletter:

Op dit moment loopt er een leuke challenge in de JMA groep, als je een pocketpage maakt met de leuke spulletjes van Jenine's Mindful Art dan maak je kans op een prijs!


De pocketletter maakte ik met de mooie collectie Write you Story. Je gebruikt feitelijk het formaat ATC (Artist Trading Coins 6,4x8,9 cm) voor de pockets. Op deze pocket stempelde ik eerst met stempel Books & Flowers en ik kleurde in met de JMA waterverf:


Dit ATC kaartje gebruikte ik eerst stencil Written Note Page en daarna spoot ik met de kleuren Whale Watch Blue en Cocklebells Coral de Starburst Sprays van Lindy's erop:


In het midden van de pocketletter maakte ik een shaker met shakermateriaal van Karin Joan (Studio Light). Ook heb ik op de bladzijde een jute touw gehangen waar ik die-cuts op plakte:


Op een pocketletter is het altijd leuk om (grote) paperclips toe te voegen. In dit geval plakte ik een plaatje met boeken (uit het die-cuts boekje) op de paperclip:


De andere kaartjes heb ik versierd met stansjes, stempels en plaatjes van het knipvel en uit het die-cuts boekje.

\
Oh ja, ik heb ook nog een theezakje gestempeld met de Script & Stitch stempel en ik heb op 1 hoekje extra draad genaaid. Leuk effect!

Wil jij het filmpje zien?

Lees jij dit blog met je telefoon, dan is dit de link naar het filmpje:

De link naar de gebruikte artikelen vind je hier:

Tot de volgende keer!
Liefs, Reanna