Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 11 april 2023

Lente boeket met Woodware Stamps

 Lente Boeket.

Met Woodware Stamps.



Hoi allemaal,

Hebben jullie dat ook de zon komt tevoorschijn en gelijk wil je bloemen zien. Nu zijn mijn favoriet wel bloemenstempels en het inkleuren ervan. Dus bij deze een wat lichter gekleurd boeket deze keer wat lentegevoel.


Om te beginnen stempel ik de stempel met Antique linnen Distress Inkt. De eerste laag zet ik heel licht aan met Tatterend Rose. Begin heel licht donkerder kan altijd. Zoals je ziet begin ik ook waar de meeste schaduw is.


De tweede laag zet ik aan met Lumberjack Plaid als je hem op je witte plastiek sheet zet toont hij knalrood   maar je kunt hem goed verdunnen voor je tweede laag. De rest van de laagjes bouw ik dan ook op met deze kleur.


Voor de rest van de bloemen is het de zelfde werkwijze verschillende laagjes aanbrengen.
Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt:
Tattered Rose
Lumberjack Plaid
Dusty Concord
Victorian Velvet
Bundeld Sage
Antique Linnen


Je kan het boeket volledig met inkt doen maar vind je dat een beetje lastig kun je het ook afwerken met potlood. Zoek kleurtjes die bij je inkt passen en zo kun je wat meer diepte aanbrengen.


Als je stempelt met een lichte kleur zie je bepaalde accenten niet meer goed deze kun je terug aanbrengen met een micro pen. Oplichten kun je weer met een witte Signo pen.


De basis wilde ik simpel houden zodat je oog naar de bloemen word getrokken. Daarvoor heb ik de embossingfolder van Craftlab gebruikt. De snowflakes dat geeft toch iets extra maar houd alles rustig. Dan heb ik nog swirlls van Tim holtz die ik had liggen er achter verwerkt. Nu heeft EDC ook heel mooie swirlls in hun collectie. Enkel nog wat Sequins erop en licht gespetterd met een posca pen.




Dit is de tweede creatie, ik moet zeggen het was niet mijn favoriet toen ik hem inkleurde met Copic markers. Ik wilde een combinatie gebruiken die ik nog niet had gebruikt en vond vooral de rode in combinatie met de zwarte stempel afdruk niet mooi. Maar we hebben doorgezet vind het dan ook jammer om iets weg te gooien. De achtergrond is met Copic makers op de Gelliplate gedaan. Deze had ik nog liggen. Wat stempels erop en wat met embossing. Vind hem dan toch geslaagd geworden. zo kun je wel twee verschillende stylen van creatie's zien. Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven om zelf aan de slag te gaan en wat verschillende stijlen te proberen met één stempel.
Veel knutselplezier!


Indien je meer wenst te weten over een product klik op het fotootje dan kom je op de juiste plaats terecht.




Woodware - Clear Stamps - Floral Thank You Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 velDistress Inkt - Mini - Victorian VelvetDistress Inkt - Mini - Tattered RoseDistress Inkt - Mini - Dusty ConcordDistress Inkt - Mini - Bundled SageDistress Inkt - Mini - Antique LinenDistress Ink - Lumberjack PlaidElizabeth Craft Design - Everything's Blooming Collectie - Dies - Fancy FlourishesUni-ball Signo - Gelpen - White 0.7mmPicket Fence - Schudmateriaal Sequin Mix - Iridescent Moonshine

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat zijn twee ware kunstwerkjes Cindy. Ik ben helemaal weg van de eerste kaart, wat een beauty in zachte pastelkleuren. Jaloers op je talent om in te kleuren.
Lieve groetjes Miranda

Annie H zei

Het zijn 2 pareltjes, ik zou niet kunnen kiezen. Prachtig werk !
Groetjes, Annie

lagrou cindy zei

Dank jullie wel voor de fijne berichtjes gr cindy