Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 2 maart 2024

ATC coins in een pocket mapje

Hoi allemaal, 

Tijd voor een nieuwe blog van mij. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met ATC coins en een pocket mapje om de coins in te versturen. Het is toch een feestje om voor iemand leuke post te maken? 

Ik heb gebruik gemaakt van de 49 and Market - teal collectie. Prachtige kleuren als je het mij vraagt!ATC coins kun je natuurlijk op allerlei manieren maken. In de collectie zit ook een zakje met "ephemera stackers". Dit zijn allerlei ephemera, in zowel dun als dik papier. Ik wilde graag deze verschillende kleuren gebruiken, dus maakte als eerst een collage waar ik stukjes gescheurde ephemera op plakte. Uiteraard kregen deze gescheurde snippets wel een bruin randje. ;-)


Daarna heb ik met distress oxide walnut stain hier en daar koffie vlekken aangebracht. Dit stencil is zo tof! Vervolgens heb ik ieder stukje gestikt met een zigzagsteek. 


Hierna heb ik gedeeltes uitgekozen waar ik mijn coins uit ging stansen. Zoals we gewend zijn van 49 and market hebben zij altijd prachtige laser cut out plaatjes. Deze zijn zo mooi gedetailleerd! Ik koos wat mooie plaatjes en verwerkte wat zwart garen en een stukje van een achtergrond stans. Hierdoor breekt het een beetje. Tot slot een mooie, bijpassende eyelet en een stukje ball chain. 


En toen vond ik het toch wel erg leuk om er een leuk pocket mapje bij te maken. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kijk je mee? 

Ik koos een dubbelzijdig A4 vel. Deze komt uit het reminiscence book 6 (ECD). 
Als eerst vouw je deze dubbel (rechterkant naar links vouwen) 


Open de pagina weer en vouw aan de rechterkant een hoekje naar binnen. Vouw 'm vervolgens weer dicht. 
Nu pak je de onderkant en vouw je deze helemaal naar boven. 

En dan... vouw je de linkerhoek naar buiten zodat je het beeld krijgt van onderstaande foto. Jouw pocket is nu klaar! Lijmen maar! 


Ik heb er nog een extra pocket op gemaakt (stans art journal specials ECD) en de zijkanten gestikt i.p.v gelijmd. 
Vervolgens heb ik het mapje nog wat versierd. 
En dan hier het eindresultaat: 


Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. Tot de volgende keer! 

Lieve groetjes, 
Rianne 


Hieronder vind je de spulletjes die ik heb gebruikt: