Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 2 maart 2024

Chocolate

 Hoi!

De eerste 2 maanden van het jaar zijn al weer voorbij en dus is het ook tijd voor een nieuwe blogchallenge opdracht. Deze keer is dat met cirkels werken.

Dit is de kaart die ik ter inspiratie maakte.


Met cirkels werken vind ik persoonlijk soms best heel lastig en misschien zijn er wel meer mensen die dat lastig vinden. Met deze kaart laat ik graag zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. 

Voor de basiskaart sneed ik een stuk zwart cardstock van 15 x 15 cm. Aan de voorkant van de kaart heb ik een schuine hoek afgesneden.

In de Jenine's Mindfull Art collectie zitten ook hele mooie cirkel stansen (JMA-ES-CD140). Daarvan heb ik de middelste maat 2x uit gestanst. 

Voor deze kaart werkte ik met de Coffee and Chocolate collectie van Stamperia. Hier zit design papier in met hele leuke plaatjes waar je een shaker mee kunt maken. En dat is wat ik heb gedaan met de uit gestante cirkels.


In het designpapier zitten ook hele leuke vellen met cirkels. Voor de binnenkant van de kaart heb ik een stukje gesneden van 14,5 x 14,5 cm. 
Om het toch wat meer te laten spreken, heb ik het nog bewerkt met een stencil wat ook in deze collectie zit en wat Ground Espresso van de Distress Oxides en Black Soot van de Distress Ink.



Voor de voorkant van de kaart heb ik een iets meer contrasterend designpapier uitgekozen die dat wel weer goed paste bij de cirkel.


Toch vond ik dit nog wat saai. Studio Light heeft in de Grunge Collectie een hele gave stans met allemaal cirkels. Die heb ik uit zwart cardstock gestanst en er kleine stukjes van op de kaart gebruikt.


Om de kaart te versieren heb ik de Ephemera en de Die-Cuts gebruikt die bij deze collectie zitten.







Dit is mijn inspiratie voor de nieuwe blogchallenge met cirkels. 



Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ben heel benieuwd naar jullie creaties. Doe dus ook vooral gezellig mee met deze blogchallenge.

Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de afbeeldingen hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!






Geen opmerkingen: