Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 15 maart 2024

Op naar de zomer!!

Lieve Creatievelingen.

Vandaag is het mijn beurt om jullie te mogen inspireren, 

Ik ben aan de slag gegaan met het Ocean Calling van Dutch Doobadoo.

Heerlijk om met een zomers thema aan de slag te gaan, terwijl het hier zo guur en grauw is.


Ik heb de basis gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo. Deze mallen zijn erg makkelijk in gebruik en altijd op verschillende manieren te gebruiken. Zo heb ik de bovenste laag nu nog een keer gemaakt, maar daar een stuk van afgescheurd en de laag dan op geplakt als een pocket. En ze zijn te gebruiken bij welke papier merk je maar wild.


Voor in de pocket maakte ik een kaartje en een tag om er in te doen. Het kaartje maakte ik met de stansset van JMA en de tag met de handige pons van Vaessen Creative. Met deze pons kan je zelf bepalen hoe lang je tag wordt en je kan uit 3 breedtes kiezen. 

 

Bij deze lijn zijn ook drie setjes met extra elementen te koop. Ik heb de sticker set gebruikt. in combinatie met een oudere lijn van Craft o Clock vormt het een mooi geheel. De net stans die ik achter het kaartje heb geplakt is van Marianne Design. Het labeltje is van 49 and market, deze zijn er vele kleuren en altijd wel te combineren met het papier waar je mee bezig bent. Ik heb vele kleuren in huis van deze labels zodat ik nooit mis grijp. Natuurlijk nog een postzegeltje als extra afwerking. Zoals je ziet kan je vele meren samen gebruiken, dit is iets wat ik graag doe.

Ik hoop dat ik jullie ook een beetje in zomerse sferen hebt kunnen brengen. 

Met creatieve groetjes.

Liefs Elske


Deze producten heb ik gebruikt: