Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 27 maart 2024

Lente challenge Rianne

 Hoi allemaal, 

Hebben jullie afgelopen weken ook mee gedaan aan de leuke lente challenge? Het blijft zo leuk om aan de hand van opdrachten allerlei creaties voorbij te zien komen. Ik heb uiteraard ook 5 eieren én het mandje gemaakt. In deze blog laat ik ze graag onder elkaar zien. 



De basis van het mandje maakten we tijdens de DT dag. Wat een leuk project had Tiets weer bedacht! Dit is mijn mandje geworden. 


Opdracht 1: 
Verwerk op jouw ei vlinders, tickets/postzegels en de letter L
Ik heb het prachtige papier Spring of Soul van Alchemy of Art gebruikt. Een leuke voorjaarscollectie die ook prima in een vintage stijl te gebruiken is. Ik combineer het papier met kraft én op ieder ei zie je ook weer het stiksteekje terug :-) In deze collectie zitten ook knipplaatjes, daar zijn o.a. de vlinders van. De tickets zijn van 49 and market in de kleur blossom. 


Opdracht 2:
Verwerk op jouw ei bijtjes en kant/lint en de letter E
Oh, dit frame is zo tof! Ik heb 'm bewerkt met verschillende kleurtjes embossing glaze. De bijtjes komen uit de 49 and Market nature study collectie. 



Opdracht 3:
Verwerk op jouw ei voorjaarsdiertjes, touw/koord en de letter N
Dit konijntje is toch zó leuk?! Het is er een van Tim Holtz, die ik helemaal bewerkt heb met allerlei laagjes distress oxide glaze (embossingpoeders). Net zo lang tot dat ik tevreden was. Hij heeft nu net een zachte vacht! Oke, hij lijkt ook wel op een chocolade konijntje ;-) 


Opdracht 4:
Verwerk op jouw ei bloemen, shaker en de letter T
Ik heb het blister (ei) van Marianne design gebruikt. Heb ervoor gekozen om deze niet helemaal in het midden van het ei te verwerken, maar iets meer naar links. Zo kon ik aan de zijkant een mooie bloementoef maken. Ik gebruikte de bloemen van Prima Marketing en diverse stansjes van oa Marianne design. 


Opdracht 5:
Verwerk op jouw ei een leuke lente tekst, eitjes en de letter E
Bij dit ei maakte ik een pocket, op het label staat de tekst. Over de lente tekst moest ik even nadenken. Ik heb ervoor gekozen mijn eigen tekst te typen en te printen, wel passend bij deze leuke challenge toch? 
De eitjes zijn wederom van Tim Holtz, deze keer met oxide en frosty crystal. 




  

En hier zie je alle eieren bij elkaar in het mandje. Is het geen gezellig geheel geworden? 
Ik ben heel benieuwd naar al jullie creaties. 
Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren. Bedankt voor het lezen en graag tot de volgende keer! 

Lieve groetjes, 
Rianne  


Benieuwd naar de artikelen die ik heb gebruikt? Als je op de afbeelding klikt kom je meteen in de webshop terecht :-) 

 



Geen opmerkingen: