Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 24 maart 2024

Lentechallenge door Mirjam

 Hoi,

Het zonnetje schijnt wat vaker, de eerste bloemetjes zijn zichtbaar.... Het is (bijna) LENTE!
En dus organiseren we een leuke Lentechallenge! Doe je ook mee?


In een Facebook live van 29 februari jl. heeft Tiets laten zien hoe je het leuke mandje kunt maken. Daarin kun je de opdrachten van de lentechallenge bewaren en in dit geval zijn dat 5 eieren. Op de eieren verwerk je opdrachten. 

Hieronder laat ik zien hoe ik dat heb gedaan.

Opdracht 1 
L en vlinders/tickets of postzegels


Voor deze opdracht heb ik de vlinder stans van Little Blossom van Studio Light gebruikt. Ik had nog frame liggen die ik met resin heb gegoten en die heb ik met verf op kleur gebracht. 

De tickets en postzegels zijn van 49 And Market. Dit is de Color Swatch Eucalyptus.

Opdracht 2
E en bijtjes en kant/lint


Voor de bij heb ik de stans van Elizabeth Craft Design gebruikt uit de collectie Country Side 1. De vleugels heb ik eerst bewerkt met de Wink of Stella en daarna heb ik daar Glossy Accents overheen gedaan. De bij heb ik ingekleurd met de Light Marker (no. 37 Pastel Yellow) van Studio Light.

In de achtergrond heb ik de Elegant Ornament stans van Elizabeth Craft Design nog gebruikt. En tot slot heb ik nog wat drops gemaakt met de Nuvo Drops en dan de kleur Eucalyptus Leaf. 

Opdracht 3
N en voorjaarsdiertjes en touw


Voor deze lentechallenge heb ik gewerkt met het papier Alchemy of Art en dan de Soul of Spring collectie. Daar zitten ook hele leuke knipplaatjes bij die ik bij deze creatie heb gebruikt. Verder heb ik de Nature Study collectie van 49 And Market gebruikt voor het frame en de filmstrip.


Opdracht 4
T en Bloemen en Shaker


Een tijdje geleden liet ik al een sneek peak zien van de bloemen die ik voor deze creatie heb gebruikt. De bloemen zijn gemaakt met het Flower Fabric van Dress My Craft. Die heb ik op kleur gebracht met de Versamagic inkt, omdat ik de kleuren er heel goed bij vond passen. Tot slot heb ik er nog Glass Balls op verwerkt.



Voor het shaker gedeelte heb ik de shakers van Marianne Design gebruikt en het shakermateriaal heb ik in dit geval op kleur uitgezocht. 

Opdracht 5
E en eitjes en een leuke lente tekst


De plaatjes op deze creatie zijn de knipplaatjes die bij de papierlijn Soul of Spring van Alchemy of Art zitten. De eitjes heb ik uit wit cardstock en restjes design papier gestanst en die zijn van Marianne Design. 


Ik had zelf geen leuke lente tekst in de collectie, maar gelukkig zat er een toepasselijke tekst in het papier. 

Op bijna alle eieren zien jullie de leuke takjes uit de Greenery Fillers van Elizabeth Craft Design en de leuke hartjes takjes zijn van Marianne Design. 
Voor de letters heb ik de Alphabet stanzen van Elizabeth Craft Design gebruikt. 

Ik hoop jullie hiermee geïnspireerd te hebben om ook met deze challenge mee te doen.

De producten die ik heb gebruikt vindt in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!