Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 11 maart 2024

Een kaartje voor jou

 Hallo allemaal,

De dagen worden weer langer, de kou wordt weer iets minder: we gaan weer echt richting het voorjaar! En als het lente wordt, dan zie je ook algauw weer de eerste krokussen uit de grond komen. Hier hebben we de eerste krokussen alweer een paar weken in de buurt staan. Zo mooi al die fleurige kleuren in de tuinen! Maar... op een kaart staan ze ook erg mooi! Deze kaart heb ik voor iemand gemaakt die 60 is geworden: een klein detail op de kaart met een persoonlijke twist. Je kunt de cijfers voor elke verjaardag, huwelijksjubileum, maar ook voor een Oud & Nieuw kaart gebruiken of wat dacht je van een huisnummer op een verhuiskaart?


Deze mooie sierlijke vlinders zijn van Anja: je kunt ze eventueel nog opleuken met wat pareltjes of rhinestones. Ik heb er alleen een accentje met een witte gelpen opgezet.

De krokussen heb ik uit effen papier gestanst, maar je kunt ze natuurlijk ook heel mooi met inkt zelf op kleur brengen.

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.


2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie voorjaarskaart Lisanne. Je hebt alles leuk gecombineerd.
Lieve groetjes Miranda