Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 3 augustus 2021

JMA Collectie - New Awakening - MDF Broodplank Sunrise

  Hallo allemaal, 

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien met de nieuwe New Awaking collectie. Deze keer heb ik een MDF broodplank gepimpt met ricepapers. Ik blijf het ook leuk vinden om af en toe iets te doen met Home Deco.


Als eerste ben ik begonnen om het Ricepaper JMA-NA-RICE09 met de Liquitex Matte Gel aan te brengen op mijn MDF. Daarna kun je met verf en een tamponeer kwast de achtergrond op kleur gaan brengen. Ik heb hiervoor de Cadence Hybride verf gebruikt in de kleuren:
Delano, Linden Green, Taffy en Lagoon Blue.

Daarna heb ik met de mask stencils nog diverse structuren aangebracht zoals de zonnestralen (JMA-NA-MASK05) en de stenen muur(JMA-NA-MASK04). Ik heb hiervoor de Nuvo Crackle Mousse - Ivory Coast gebruikt.

Daarna heb ik op de achtergrond ook nog wat blaadjes gestempeld (JMA-NA-STAMP21) met de Archival Peat Moss en wat muzieknoten (JMA-NA-STAMP18) met de Archival Sky Blue.

Ook heb ik nog wat tekststickers (JMA-NA-STIC01) op deze creatie verwerkt. Langs de randen van de stickers heb ik de Signo Uniball gebruikt.

Her en der heb ik ook nog wat gouden cirkels gestempeld en wat gespetterd met goud. Hiervoor heb ik de PentArt Liquid Gold gebruikt.

Als finishing touch heb ik nog wat groen langs de randen van de broodplank gedaan. Hiervoor heb ik de Cadence Distress Paste - Dennengroen gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.