Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 14 augustus 2021

Zomerchallenge opdracht 1

 Hallo allemaal,

Dit is mijn 1e opdracht voor de zomerchallenge. Ik ga werken in het album dat Tiets speciaal hiervoor heeft ontworpen. Hier kun je alles nog eens goed bekijken en ook maken  https://www.youtube.com/watch?v=9w2bFHRF-WY&t=915s .

Er zijn nog een paar basispakketten te koop in 2 verschillende versies. Een zeethema en zomer bloemen. De basis heb ik gemaakt uit kraftcardstock en het designpapier is van Paper Heaven, Love Notes.

Om te beginnen is mijn eerste pagina beplakt met designpapier. Dit heb ik eerst op maat gesneden toen gedistresst en de randen wit gemaakt met gesso.  
Voor de eerste opdracht heb ik de linker rij van boven naar beneden (lint, cirkels en structuurpasta) gekozen.

Bij het designpapier zitten erg leuke plaatjes om uit te knippen. Dat heb ik dus een paar avonden zitten doen tijdens het tv kijken. Hiervan een soort bloementoef gemaakt en dit op een stukje jute geplakt met een lijmpistool. Dit alles op de pagina links geplakt en dit ook met het lijmpistool.


Met Nuvo Glacier Paste en een Mask Stencil van ECD uit de Art Journal Special, Mystical Winter, de achtergrond gemaakt. Dat zijn dus de cirkels en pasta van de bingo opdracht. Dit doe je door met een spatel de paste over het mask stencil te strijken net zolang tot de openingen gevuld zijn met paste. Dan even drogen met een Heattool. Hierover heen zit een mandala geplakt, ook van ECD. Deze is gestanst uit Soft Finish Cardstock en op kleur gebracht met Antiek Linnen, Distress inkt. Op de mandala zit een leuke afbeelding uit het design papier.



Linksonder weer een bloementoef gemaakt met blaadjes en bloemen en een strik van lint. Dit lint is ook het laatste deel van de opdracht. Het geheel heb ik afgewerkt met een paar lovertjes. En klaar is mijn eerste pagina van het album
Op naar opdracht 2, ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Tot de volgende keer


Alle producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plaats in de webwinkel.


    
     
      


   

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Mirjam1702 zei

Heel mooi!!

tine zei

zeer mooie creatie,
tiets werkt heel graag met zakjes, zou je hiervoor een alternatief kunnen gebruiken?
Groetjes
Tine