Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 1 augustus 2021

Love is sweet

 Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie wat inspiratie te geven. Deze keer heb ik een kaart gemaakt van de Mason Jar. De Mason Jar kan als planner pagina, maar als je de rand met gaatjes eraf snijd heb je een leuk kaart model. Hierbij gebruik ik het prachtige designpapier van Craft 'O Clock, Summer Charm.

De basis heb ik 2x gestanst uit het designpapier. Hierna heb ik het randje waar de gaatjes voor de ringband inzitten eraf gesneden. In 1 gedeelte heb ik er een venster uit gestanst. Achter het gedeelte met het venster zit een stuk mica en dat heb ik vastgeplakt met dubbelzijdig tape.


Achter dit alles heb ik het andere deel van de Jar geplakt met dubbelzijdig tape.


Bij het designpapier zitten leuke vellen met plaatjes om uit te knippen. Dit werkje had ik al eerder gedaan zodat je alles al klaar hebt wanneer je met je kaart aan de slag gaat. Het taartrondje komt onderop te liggen en deze heb ik op kleur gebracht met Distress Ink, Frayed Burlap. Ook met alle plaatjes heb ik dit gedaan. Hierna leg ik alles een beetje neer en als het zo'n beetje leuk staat plak ik het op met Foam Tape.


Tussen de bloemen zit een strik gemaakt van seambinding en deze plak ik altijd met het lijmpistool op. In het midden van de bloemen zitten zelfklevende goudkleurige Rhine stone steentjes van Marianne Design. Dit maakt het net wat meer af.

Het dekselgedeelte is ook een gestanst stukje designpapier met daaroverheen een stukje sierrand met gaatjes. De kleine Jar is ook een stans die in de Mason Jar set zit net zoals de labels. Deze heb ik afgewerkt met leuke stempels, ook uit de set. Al deze dingen zitten aan elkaar vast met Hemp Cord en daarna opgeplakt met lijm en foam tape zodat je wat hoogteverschil krijgt.


De Mason Jar is een erg leuke set waarmee je echt allerlei soorten creaties kunt maken.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.



Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plaats in de webwinkel.


   
    
   
 

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi! Groetjes Betha

roelie zei

Zo prachtig gemaakt en is een super set de mason jar
Gr roelie