Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 13 augustus 2021

Meeuwen op het strand

 Hallo allemaal,


Zomervakantie = zomerchallenge in de HobbyVision Facebookgroep en daar komen steeds meer mooie kaarten en creaties voorbij met vooral het strandthema. Als je nog niet meedoet, kijk dan zeker even daar in de groep: uitleg vind je bovenaan bij aankondigingen en je kunt meedoen tot 1 september. Ik ben door de challenge geïnspireerd met het thema strand en ben daarmee aan de slag gegaan. 

Als basis heb ik een Dutch Doobadoo mal genomen en die getekend en uitgeknipt. Het designpapier heb ik bewerkt met Distress Oxide en verder heb ik de kaart afgewerkt met allerlei stansjes van Marianne Design en een stempel. Zien jullie die nieuwe super mooie ronde tekstmal van Marianne Design? Dat wordt wel een van mijn favoriete mallen: een blikvanger op je kaart en een mooi lijstje om een plaatje. Er zitten ook een paar rechte teksten bij, zoals je op mijn tekstlabel ziet. Ik heb een banner gestanst uit kraftpapier en daar de mal met de tekst opgelegd en vervolgens uitgestanst. Zo past de tekst mooi op een witte banner. Weer heel veel mogelijkheden dus...


Dat was het weer voor vandaag, maar over een week weer een creatie van mij, dan begint de nieuwe challenge. Heb jij al meegedaan met de challenge pailletten of strass-steentjes?


Hobbygroet,
Lisanne

 

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha