Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 1 december 2021

Art, Home and Dream en alcoholinkt

 Hallo allemaal, 

Vandaag heb ik KLEUR voor jullie. Dat is zo nodig in deze sombere grijze dagen. Ik kan nog wel eens wegzakken in een depressie, toen een vriendin van mij zei, "je doet je tl-bak aan op je hobbykamer (heel veel licht) en dan ga je met felle kleurtjes aan de slag!" Dat ik daar zelf niet opgekomen ben....hahaha. Het heeft geholpen!

Ik ben aan de slag gegaan met alcoholinkt. Ik heb niet zoveel kleurtjes maar genoeg om er iets vrolijks van te maken. Als ik ooit zover zo dapper ben om live te gaan, zal ik het jullie voordoen. De basis is niet zo moeilijk. Lekker de kleurtjes wat door elkaar heen laten lopen en dan wachten tot het droog is om op te stempelen. Maar eerst heb ik nog met een penseel en alcohol stipjes gezet. Ik kwam het tegen op YouTube en wilde dat ook eens proberen. Superleuk om te zien hoe de inkt gaat werken.



De stempel is van AALL & CREATE - House of butterflies. Ik heb gestempeld op vloeipapier wat je in je schoenendoos vindt. Het mooie daarvan is dat het wat doorschijnt. En toch kun je ook nog inkleuren zoals ik bij de vlinders heb gedaan. Alle stempels die ik heb gebruikt komen van deze set. De rand om de kaart heen heb ik met een fineliner gemaakt. Ik zal hieronder nog wat links van de producten neerzetten die ik heb gebruikt. Van de alcoholinkt, 1 flesje maar je komt op de pagina met heel veel flesjes 😉

Fijne dag!


AALL & CREATE - Clearstamp A6 - House of Butterflies    Ranger - Alcohol Ink 15 ml - Red Pepper  Sakura - Pigma Micron - 6pcs 0,45mm Earth tones   Sakura - Gelly Roll - Basic Bright White 05/08/10     Yupo syntetisch papier - 234 gram a4 300mic. - 10 vel   stempelinkt  - StazOn - Jet Black