Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 9 november 2022

Dag Oud, hallo Nieuw

 Hallo allemaal,

De Kerstdagen en jaarwisseling komen steeds dichter en dichterbij en ook dit jaar hoop ik weer verschillende mensen blij te maken met een zelfgemaakte kaart. Ik probeer altijd mijn eigen stijl vast te houden, maar soms vind ik het ook leuk om buiten mijn comfortzone te gaan en dat heb ik met dit kaartje ook gedaan. Inkt gebruiken om achtergrondjes te maken doe ik niet vaak, maar eenmaal ermee bezig vind ik het wel erg leuk. De gebruikte materialen zijn weer allemaal van Marianne Design. De achtergrond heb ik met een maskstencil gemaakt en 3 kleuren Distress Oxide: Onderaan begonnen met de donkerste van de 3 'weathered wood', daarboven 'tumbled glass' en boven aan zie je de kleur 'broken China'. Ik heb geprobeerd de schaduwen onder de bomen en het licht van de zon op een winterse dag zo een beetje terug te laten komen. In het bos lopen 2 kinderen te spelen met een sneeuw: een erg leuk silhouette, leuk te combineren met een mask-achtergrond.


De nieuwe banners van Marianne Design passen leuk bij de nieuwe stempelsets. De afgeronde hoekjes maken de banners mooi af. Leuker dan een strak vierkant gesneden vierkantje of rechthoekje!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

Geen opmerkingen: