Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 12 november 2022

De sint komt!

 De sint komt!!

Met Marianne Design, Dutch Doobadoo, en Craftlab.


                                                                      Hoi allemaal,

Mij allereerste sinterklaas creatie! Superleuk om te doen, natuurlijk hoort er een verhaal bij.

Als sinterklaas in het land is moet er natuurlijk hard gewerkt worden, Dus Buddy, Frenky en Ted hebben besloten een handje mee te helpen. Ze stevig aan het werk tot alles begint te vallen, Frenky en Ted kijken naar beneden en wat gebeurd er Buddy zit de chocolade op te eten......... 



Voor de basis heb ik het stencil van Marianne Design Shopping Bag gekozen. Ik gebruik het liefst iets stevig zodat het project mooi blijft staan. Deze uitgetekend en gesneden zoals aangegeven. Bruin cardstock A4 is voldoende voor deze mal.


Als je de mal uitsnijdt kun je het stencil er nogmaals opleggen om de vouwlijnen aan te geven. Daarna netjes de vouwlijnen plooien en er even met de vouwbeen langs gaan dat ze goed strak zijn.


Daarna kun je het dichtvouwen en op de aangegeven gedeeltes dicht kleven. Deze kan wat aan de kant zodat als je vloeibare lijm gebruikt kan drogen.


Dan heb ik uit de Dutch Doobadoo Welkom sint &piet de schouw uitgetekend en geknipt.
De basis uit zwart cardstock, de sneeuw uit wit cardstock en de laag onder de stenen in licht grijs.


Je kan ervoor kiezen de sten uit apart uit te knippen of met texturen paste te werken of met inkt zoals ik heb gedaan. Je kan een vingerdobber gebruiken of blenden bruch wat je zelf het leukste vind. Voor de stenen te kleuren heb ik Distress inkt icid spruce en Distress inkt black soot gebruikt.


Zo ziet het eruit met de gebruikte inkten. Je kan natuurlijk kiezen wat je zelf het leukste vind.


Daarna kun je een white Signo pen en een Multiliner gebruiken om wat extra lijnen aan te geven. Dat heeft wat extra diepte. Dan kan deze in elkaar gezet worden en is de schouw klaar.
Achteraf toch beslist om er sneeuw op te doen en met een glitterpen over het witte cardstock te gaan


Daarna heb ik alles wat ik dacht nodig te hebben uitgesneden en het was toch al wat hoor. Omdat ik het project twee maal maak dus alles dubbel uitsnijden;)


Na het snijwerk is het plakken maar, alle diertjes in elkaar gezet met accessoires. daarna kun je het project in elkaar zetten.

Het basis tasje heb ik bekleedt voor en achter. Daarna kun je bepalen waar je alles wil hebben. zowel Frenky als Ted zitten tussen schouw en tasje gekleefd. De rest is naar eigen idee opgekleefd.


Dit is de achterkant, ik heb nog wat labels gemaakt waarop de naam komt te staan en wat tekst labels.
We hopen hierbij dat we jullie wat inspiratie hebben gegeven zodat jullie zelf aan het slag gaan want het is super leuk om te doen!
Veel knutselplezier! En we hopen heel wat creatie's te zien.

Als je op de kleine foto's klikt kom je op de juiste plaats terecht op de webshop,



Marianne Design - Craft Stencil - Shopping BagStudio Light - Friendz - Creative Craftlab - Cutting Die - Buddy

Studio Light - Friendz - Creative Craftlab - Cutting Die - Bear Ted Studio Light - Friendz - Creative Craftlab - Cutting Die - Festive Piggy Frenkie Studio Light - Essentials - Friendz - Creative Craftlab - Clear Stamp - Pietenpost Studio Light - Friendz - Creative Craftlab - Cutting Die - Sint & Piet Accessoires NLStudio Light - Creative Craftlab - Essentials - Cutting Die - BookmarkStudio Light - Friendz - Creative Craftlab - Paperpad - PietenpostStudio Light - Essentials - Paperpad - Double Sided Unicolor A5 - MEI COLLECTIEDistress Inkt - Mini - Iced Spruce Distress inkt - Mini - Black Soot