Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 15 november 2022

Geuren en kleuren van de herfst

 Hallo allemaal,

In drukke periodes vind ik het altijd heerlijk om mijn hoofd leeg te maken door stempeltjes in te kleuren. Pas kwam ik de vosjes weer tegen en die vond ik wel leuk om weer eens te gebruiken nu het buiten weer volop herfst is. De vosjesstempels van Eline zijn erg leuk, maar ook een beetje klein, zodat niet alle achtergrondjes er mooi bij passen als je naar de verhouding kijkt. Daarom heb ik zelf een achtergrondje gemaakt met een maskstencil van een bomenrij van Marianne Design. De vosjes en slak zijn er in 3D opgeplakt. 

Om nog meer diepte te creëren op de kaart heb ik op de achtergrond achter de diertjes Distress Oxide 'forest moss' gebruikt als schaduw. Onder de bomen heb je altijd schaduw, dus de kleuren onder de bladeren zijn donkerder dan die er boven. Boven de 'forest moss' heb ik de kleur 'tea dye' gebruikt, gemengd met de kleur 'spiced marmelade'. De lucht boven de bomen is in de onderste punt donker gemaakt met 'tea dye', daarboven 'spiced marmelade' en de allerbovenste laag is geblend met 'fosilized amber'.


Als je regelmatig kaarten maakt, gebruik je waarschijnlijk vaak 'standaardteksten' zoals 'gefeliciteerd', 'beterschap' enzovoorts: daarom vind ik zelf een tekst als deze erg leuk: even iets anders, passend bij het seizoen en benadrukt bij deze kaart de herfstsfeer door de combinatie van kleuren extra.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

hahaha, een leuke, gezellige kaart heb je gemaakt, mooi
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha