Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 12 november 2022

It's a beautiful day

Hallo allemaal,

Het is nu echt herfst en dat inspireerde mij om twee planner pagina's te maken in herfst kleuren. Misschien kan ik jullie met dit blogbericht ook weer inspiratie geven. 


Ik heb een vel 300 grams aquarel papier gepakt en hierop heb ik eerst met een stencil en structuurpasta de hele pagina bewerkt. Vervolgens heb ik de pagina bewerkt met 3 kleuren sprays van Izink. 


Met wat stempels uit de JMA collectie en de kleur Pinecone van Versafine Clair heb ik her en der nog wat gestempeld


In de File Folder Page collectie van ECD zitten ook hele gave bladeren en die wilde ik persé op mijn creatie gebruiken, maar dan net even anders. 

Ik heb een stuk wit cardstock gepakt en daar heb ik breed dubbelzijdig tape opgeplakt. Vervolgens heb ik het beschermlaagje er af gehaald en de plakkerige zijde bestrooid met de Silk Microfine Glitter van Elisabeth Craft Design. Nadat ik de eerste kleur had aangebracht, heb ik zoveel mogelijk in een keer mij papier omgedraaid. Dit doe ik om te voorkomen dat de glitter op de plekken komt waar nog tape zit.
Het restant van de glitter kan dan gewoon weer terug in het potje. 
Op deze manier heb ik nog 2 kleuren aangebracht. En daarna heb ik met mijn vingers de kleuren verder in het tape/papier gewreven. 

Ik had nog een restantje liggen van een vel papier wat ook met de sprays op kleur is gebracht. Hier heb ik dubbelzijdig tape achter gedaan en vervolgens heb ik de stansen uitgestanst. De bladeren waren nu als het ware gelijk stickers en die heb ik om de glitterachtergrond geplakt.

Daarna heb ik de omtrek van de bladeren uitgeknipt en de randjes nog wat bewerkt met Distress Inkt (Walnut Stain) om de witte kniprandjes weg te werken. Dit is dan hoe het eruit komt te zien. 

Voor de verdere opbouw heb ik het diecut blokje van de Wonderful Autumn collectie van Studio Light gebruikt. Hierin zit o.a. een plaatje wat bijna dezelfde vorm heeft als 1 van de gestanste bladeren. Zowel het plaatje als de stans heb ik op elkaar geplakt. 




Om het geheel af te maken, heb ik met de kleur Pinecone van Versafine Clair de randen bewerkt en vervolgens de kaarten op mijn kraft pagina's voor de slimline planner geplakt. 

Ik hoop jullie met dit blogbericht weer geïnspireerd te hebben. 

Dank je wel voor het lezen en alle producten die ik heb gebruikt voor deze creatie, vind je hieronder.




   

1 opmerking:

Wilma zei

Prachtige werkjes heb je gemaakt, Mirjam!
GROET, Wilma.