Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 22 november 2022

Pietenmuts

 Hallo allemaal,

5 december is vaak een kinderfeest als het gevierd wordt, maar volwassenen onderling verrassen elkaar soms ook met de mooiste surprises. Een kind, een volwassene, een creatief hobbymaatje of wie dan ook, een zelfgemaakte kaart krijgen is natuurlijk altijd leuk! Van Dutch Doobadoo is een leuke Pietenmuts uitgekomen, die ik gepimpt heb. Ik heb een plaatje van Els Wezenbeek gebruikt op mijn kaart en ook als inspiratie voor deze kaart. De sneeuw komt terug in het designpapier en de fietsende piet als silhouette. De cadeautjes in de groen-roodtinten deden me denken aan het nieuwe Kerstpapier van Marianne Design, die ik ook gebruikt heb als inpakpapier bij de cadeautjesmallen. Als je een leuke Sintcreatie wilt maken, is deze Pietenmuts echt een aanrader! Je kunt hem zoals ik omtoveren tot een heel tafereel, maar je kunt hem ook als muts laten en hem wat eenvoudiger afwerken.


De Pieten Post stempel zit in een Sinterklaas stempelsetje met allemaal leuke, kleine tekstjes die je goed kunt verwerken op bijv. cadeautjesstansen of op labeltjes.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wat een leuke kaart heb je hier gemaakt, mooi
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super leuk! Groetjes Betha