Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 11 november 2022

Elfen huisje

Hallo allemaal,

Onlangs is dit leuke huisje bij Dutch Doobadoo uitgegeven met de Sint-collectie, maar ik heb er een Kerst-elfenhuisje van gemaakt. De elfen kun je in allerlei posities maken en ik heb er een op de slee laten zitten, eentje als een peek-a-boo boven de tekstbanner uit laten steken en eentje vrolijk zwaaiend voor de deur gezet. De tekst komt van een recent stempelset van Marianne Design en er staan allemaal leuke, gezellige teksten op voor op je Kerstkaarten. Ook passen ze perfect op de nieuwe bannerset. Het 'Jolly Christmas' papier heeft zowel leuke printjes als effen kleuren, waarmee je de elfen kunt maken en het huisje kunt aankleden. Traditionele Kerstkleuren in een modern jasje! Ik vind het een verrassend mooi blok papier om te gebruiken op mijn Kerstkaarten. 



Dit randje sneeuw heb ik gemaakt met het A4 sneeuwpapier van Marianne Design. Ik vind dit persoonlijk veel fijner dan het A5 papier, omdat dat altijd afgaf en alles onder de glitter zat na gebruik. Bij dit papier geven de glitters niet af en ook zijn de glitters wat fijner.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

Geen opmerkingen: