Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 2 februari 2023

50jaar getrouwd

 50 jaar getrouwd

Craft O Clock en Dutch Doobadoo


Hoi allemaal!
Deze keer een kaart gemaakt voor een speciale gelegenheid. Weer eens iets anders maar zo blijft het super leuk en 50 jaar getrouwd verdient natuurlijk iets speciaal.Met de Dutch Doobadoo mal Lori de laagjes gemaakt. Het leuke aan deze is dat je veel laagjes op elkaar kunt maken. De tekenlijnen zijn breed dus kun je zowel de binnen als de buitenrand nemen. zoals je ziet ben ik met wit als basis begonnen en zo afgewisseld met designpapier van Craft O Clock de Vintage Love.
Ik heb een extra laag gemaakt ( de bovenste) zodat het eindigt met designpapier in plaats van wit.Met de Window Frames van Tim Holtz wilde ik een soort venster maken. Dat kan door een designpapier er achter te steken.


Dan een keuze gemaakt uit de Paperdolls ook van Tim Holtz en deze tussen frame en papier geplakt. Als het droog is kun je alles netjes afsnijden. Dan toch beslist het frame met goud wax in te wrijven zodat het frame wat meer eruit springt zeg maar.Dan is het natuurlijk het leukste part het pimpen. Om te beginnen heb ik het designpapier op de witte ondergrond gekleefd en dan telkens daartussen foamtape. De basis ook met goudwax gedistrest. aan de rechterkant is een mal van Studio Light gebruikt de Winter Mandala. Aan beide zijde wat Mulberry gebruikt als basis. Alle bloemen komen uit de set van Vintage Love van Craft O Clock.Zoals je ziet door op de basis foam tape  tussen de laagjes te steken hun je heel wat tussen steken. de Filmstrips van 49 And Market en ook de Ticket Essentials.Ook aan de andere zijde heel wat tussen gestopt zodat je heel wat diepte creëert op je kaart. de tekst is met een Dymo gedaan en de cijfers zijn gestanst met de Outline Cijfers van Carlijn Design. Door een andere tekst te gebruiken kun je er simpel een andere kaart van maken. 

Ik hoop dat jullie deze leuk vinden, snap je iets niet dan horen we het graag via facebook helpen we jullie graag verder!

Veel knutselplezier!

Vind he een artikel leuk of wil je verdere info klik op het fotootje dan kom je op de juiste plaats terecht.Dutch Doobadoo - Shape Art - Lori Craft O' Clock - Vintage Love - Extras to Cut Set - Flowers Craft O' Clock - Vintage Love - Basic Paper Set - 30.5 x 15.5 cm Craft O' Clock - Vintage Love - Paper Collection Set - 20.3 x 20.3 cm 
Tim Holtz - Idea-Ology - Baseboards Window Frames Tim Holtz - Idea-Ology Die-Cuts - Paper Dolls 107/Pkg 49 And Market - Vintage Bits Ticket Essentials - Pewter49 And Market - Vintage Bits - Essential Filmstrips PewterStudio Light - Essentials - Cutting Die - Christmas Winter MandalaStansmallen - Carlijn Design - Grote CijfersJoy! Crafts - Mulberry boombastvezels voor Mixed Media - NaturelHeffy Doodle - Foam Tape - 5mm / 3mm dik (10 meter)Pink Fresh Studio - Glitter Drops - ChampagneCraftEmotions - Wax Paste Metallic - Goud