Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 21 februari 2023

Sketch

 Hallo allemaal,

Leuk dat je weer het blog bezoekt! Deze keer wil ik jullie inspireren met een blogbericht voor de nieuwe blog challenge. Voor deze challenge willen we graag een sketch terug zien.


Om te beginnen heb ik eerst goed naar de sketch gekeken en dan vooral gelet op welke figuren (rechthoek, circkel, etc.) er op te zien zijn. Ik had me voorgenomen om zoveel mogelijk met de JMA stansen te werken en voor deze sketch kun je heel goed bijvoorbeeld de JMA Eessential Rectangle Frames gebruiken. Vervolgens heb ik bepaald welk papier ik wilde gebruiken en in dit geval is dat de Inner Peace collectie van JMA. 

De volgende stap was alles stansen.


Nadat alles gestanst is, heb ik de sketch los neergelegd en gekeken hoe groot ik mijn basis wilde hebben. In dit geval is de basis 20x20 cm. 
De Rectangle Frames hebben allemaal een prachtige sierrand en ook de basis wilde ik een mooi rand geven om hem zo mooi bij het geheel te laten passen. Hiervoor heb ik een border stans gebruikt uit de Inner Peace collectie van  JMA.
Het designpapier van de basis heb ik nog gestempeld met de Archival Inkt Light House. Die past heel goed bij de Inner Peace collectie. 

Ook het designpapier op de Rectangle Frames heb ik gestempeld en hiervoor heb ik de kleuren Peat Moss en Pebble Beach gebruikt van de Archival Inkt. 


Nu de losse elementen klaar waren, was het tijd om de basis op te plakken. Hiervoor heb ik foamtape gebruikt, om het geheel wat meer diepte te geven. 


Voor de strook die over de hele breedte van de kaart gaat heb ik ook een randstans gebruikt en hierop heb ik Washitape geplakt. Daarna heb ik ook dat op de basis geplakt. 


Nu is de basis klaar en is het tijd om hem te gaan pimpen. Hiervoor ik diverse dingen gestanst, bloemen, blaadjes en andere embellishments die allemaal uit verschillende JMA collecties komen. 


Die heb ik her en der verwerkt op de kaart. Hierbij heb ook de groene sisal gebruikt.



Tot slot heb ik nog een standaard uitgestanst en deze aan de achterzijde van de kaart geplakt. Nu kan de kaart ook mooi blijven staan.






Ik hoop jullie weer wat inspiratie gegeven te hebben met dit blogbericht om ook gezellig mee te doen met de blogchallenge. 

Alle producten die ik heb gebruikt, kun je terugvinden in de webshop door op de foto's hieronder te klikken. 

 Tot de volgende keer!