Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 19 februari 2023

Hele mooie Kerstdagen

 Hallo allemaal,

Soms is het ideaal als je een kaartje met weinig materiaal kunt maken, omdat de mallen al zo compleet zijn en je niet zelf opzoek hoeft naar decoratie voor de afwerking. Zo'n set is dit mokken set: een set met heel veel leuke kleine details voor zowel Kerst als voor een andere gelegenheid. De set kost wat, maar is het ook zeker waard, want er zitten wel 18 losse malletjes in. Ik heb de mok gecombineerd met Kerstpapier van Marianne Design en donker kraftpapier van Florence van het merk Vaessen. Op de banner van Marianne Design nog een mooie tekst gestempeld en de kaart was al klaar. Niet heel ingewikkeld, maar een fijn kaartje om even tussendoor te maken als je druk bent en niet te veel wilt hoeven nadenken over hoe je je kaartje vorm gaat geven...


Zo tof dit complete mallenset: de kleine malletjes van het snoepgoed en koekpoppetje kun je natuurlijk ook goed los van de mok gebruiken als decoratie op een Kerstkaart.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.