Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 14 februari 2023

Jij laat het hartjes regenen

Hallo allemaal,

Oh zo schattig vind ik de nieuwe olifant van Eline voor Marianne Design ontworpen. Ik heb de paraplu van Marleen om de slurf gedaan en de hartjes die bij de paraplu zitten uit zwart gestanst en laten 'regenen' op de kaart. De regen komt ook terug in de tekststempel, die ik een keer op designpapier heb gestempeld en niet op een losse label of banner. Door het gaatje van de label heb ik zwartkleurig hemp cord gedaan: paar keer om het randje gewikkeld en daarna een strik erop gemaakt. Met een witte gelpen heb ik nog wat accentjes op de olifant gemaakt, vooral op de oogjes geeft dat een 'echter' effect.


De hartjesteksten van Marianne Design passen leuk bij de paraplumal, maar passen ook goed bij trouw-/verlovings- en andere liefdeskaarten.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

3 opmerkingen:

jackelien zei

Zo lief het olifantje.
Prachtig geheel.
Groetjes Jackelien

martina's kaartjes zei

een leuk en lief kaartje, mooi gemaakt
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Wat een schatje! Groetjes Betha