Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 15 februari 2023

Flower & Butterfly

 Hallo allemaal,

Deze keer wil ik jullie graag inspireren met een eenvoudige kaart. 


Het is vast voor iedereen herkenbaar dat we vaak nog veel restjes papier hebben liggen. En het papier is gewoon te mooi om niets mee te doen. Zo had ik van een creatie ook nog wat restjes over en hier heb ik eerst een basis van gemaakt.
Mijn basis cardstock is 15 x 15 cm en het designpapier is 14,5 x 14,5 cm. 

Van het cardstock had ik ook nog 2 stukjes van 10,5 x 7 cm liggen waar ik labels van wilde maken. Om de achtergrond van de labels te bewerken heb ik 2 mask stencils uit de Inner Peace collectie van JMA gemaakt en de Distress Ink Victorian Velvet en de Distress Oxide Pumice Stone.
De Victorian Velvet heb ik vooral met de mask stencils gebruikt en de Pumice Stone heb ik gebruikt om  licht de randjes mee aan te zetten.


Vervolgens heb ik een pons van Veassen Creative gepakt om aan de bovenzijde de hoekjes er af te halen en zo een label te creëren. 
En ik heb het diecut blokje uit de Inner Peace collectie er bij gepakt en heb ik diverse plaatsjes op de labels geplakt. 


Om de labels af te maken heb ik aan de bovenzijde een gaatje gemaakt, een reinforcer er op geplakt en een stukje Hempcord er door gedaan. 



Bij de Inner Peace collectie zitten ook hele mooie randmallen. Voor een andere creatie had ik meerdere randmallen uit gestanst, maar niet alles gebruikt. Een van de gestanste randmallen kon ik voor deze creatie mooi gebruiken om er een pocket van te maken. 
Ik heb de randmal op maat gemaakt en vervolgens heb ik met smal dubbelzijdig tape alleen de zijkanten en de onderste rand vast geplakt op de basis.


Tot slot heb ik de Card Display uit de laatste JMA Essentials collectie uit hetzelfde cardstock gestanst en achter de kaart geplakt, zodat deze mooi kan blijven staan. 

Er komt nog een tekst op de kaart als ik weet voor welke gelegenheid of voor wie de kaart is. 

Met dit blogbericht hoop ik jullie weer geïnspireerd te hebben. Leuk dat je het gelezen hebt en heel graag tot de volgende keer!

Alle producten die ik heb gebruikt, kun je terugvinden in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

 



2 opmerkingen:

jackelien zei

Prachtige kaart.
Groetjes Jackelien

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha