Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 4 februari 2023

Parapluutje varen

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectable van Marianne Design van de paraplu is gelijk weer een van mijn favorieten! Je kunt er weer alle kanten mee op en wat ook leuk is, is dat er verschillende kleine onderdeeltjes bij zitten, zoals de hartjes die je leuk als afwerking op je kaart/creatie kunt gebruiken. De basismal is het label van Creative Craftlab. Erg leuk modelletje en de mallen die erbij in zitten voor de laagjes zijn tof afgewerkt met een stikrandje. Er zat geen ringetje bij de label, dus die heb ik van een Marianne Design mallenset gebruikt, zodat de opening extra stevig is als er een kantentoefje door gedaan is. De nieuwe madeliefjes passen goed bij de madeliefjes op het designpapier, die nu in een leuk actieset met 2 mallen te bestellen is! Het hertje is al een oudje, maar die kun je goed vervangen door een van de andere vele diertjes van Eline of van Craftlab!
Kijk eens hoe leuk de nieuwe tekststempel van Marianne Design precies bovenaan het label past!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.