Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 15 maart 2022

Bloemen kaart

 Hallo allemaal,

Deze kaart heb ik met behulp van een mooi stencil van Dutch Doobadoo gemaakt. Er zijn meerdere mooie stencils van dit merk in de webshop te vinden. 



Als eerste heb ik het stencil op cardstock en papier getekend, daarna uitgeknipt, met een distresser heb ik de randjes opgeruwd en het designpapier uit de Jenine's Mindful Art Collectie met Distress Ink gesponst.



De bloem en een aantal blaadjes van de mooie stempelset van Craft Emotions heb ik op aquarel papier gestempeld, daarna ingekleurd met de Lightmarkers. Op een acrylblok heb ik de gebruikte kleuren aangebracht en vervolgens met een penseel de bloem en de blaadjes mee ingekleurd en ze daarna uitgeknipt.




 Met 3D foam tape heb ik de bloem opgeplakt. De strik van seambinding zelf gekleurd met Distress Ink en de rest van de blaadjes en Die Cuts heb ik rond de bloem gerangschikt om er zo een mooi vol geheel van te maken. 

Hopelijk heb ik jullie met deze creatie kunnen inspireren.
Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer.

Groetjes Grietje


Als je hieronder op de foto klikt kom je rechtstreeks bij het product in de webshop.



   
      
 
   



2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Grietje zei

Dank je wel Betha 😊.