Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 24 maart 2022

FacebookLIVE Romantische kaart

 Hoi,

Tijdens een live op vrijdag 4 maart 2022 maakt ik een romantische kaart met acetaat.
Dit is het eindresultaat:


Ik werkt met het papier van Margaret MyCraftTime:


Zoals je ziet is dit papier al romantisch van zichzelf. Het heeft hele mooie zachte kleuren.


Feitelijk maakte ik 3 delen kaarten en aan beide binnenkanten gebruikte ik een randenstans van Jenine's Mindful Art. Op het rechtergedeelte zie je het woord HI. De letters komen van een alfabetstencil van Craft Emotions. Ik heb eigenlijk simpelweg de letters met potlood op papier nagetrokken, uitgeknipt en bestempeld met bloemenstempels van de ECD Beautiful Blooms. Inkleuren met Derwent Lightfast potloden en klaar. Het vogeltje en de vlinders komen van een knipvel van het papier van Margaret MyCraftTime.


De bloemen maakte ik in mijn live en zijn gemaakt met stansen van de ECD Paper Flower collectie (die blijf ik geweldig mooi vinden!). Ik heb de rozen gekleurd met Starburst Sprays van Lindy's. De bloem met steentjes erin komt van een knipvel van Margaret MyCraftTime. Ik heb deze bloem anders gemaakt dan bedoeld (je moet eigenlijk oprollen), maar ik vind het wel leuk om een beetje te experimenteren.


Hoe ik deze kaart heb gemaakt is hier na te kijken:

Lees jij dit blog met je telefoon, dan is dit de link:
https://youtu.be/zirS4gNTNBY

De gebruikte artikelen vind je hier:

Tot de volgende keer!
Liefs, Reanna