Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 28 maart 2022

FacebookLIVE TN bladzijden met stof

 Hoi,

Op vrijdag 11 maart 2022 ging ik live om bladzijden te maken in mijn Traveler's Notebook met het thema; stof. Op de FB-groep Journal with Us loopt een maandelijkse challenge met ook elke maand gratis inspiratiefilmpjes. Deze groep hangt samen met de Art Journal Specials van Elizabeth Craft Designs en met deze collectie ben ik ook aan de slag gegaan.

Dit is het eindresultaat:


Op de linkerbladzijde gebruikte ik kant en diverse stansen van de Art Journal Specials. Ik stempelde de tekst op een ticket en deed er een theezakje achter:


Op de rechterbladzijde gebruikte ik kant, kaasdoek en jeansstof. Het meisje blijf ik leuk vinden om te gebruiken! Het label is van de Butterfly stansset, evenals de vlinder zelf.
Overigens gebruikte ik papier van AB Studio, collectie Cream, en daar zijn foto's van stof op verwerkt. Zo gaaf! Oh, ook hier heb ik een theezakje gebruikt en daar stempelde ik tekst op:


Wil je deze gezellige live bekijken of terugzien, dan kan dat hier:


Lees jij dit blog met je mobiel, dan is dit de link naar het filmpje:
https://youtu.be/q952vOgA7F4

De gebruikte artikelen vind je hier:
https://www.hobbyvision.nl/nl/11-03-2022-reanna-van-haren-tn-pagina.html

Tot de volgende keer!

Liefs, Reanna