Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 16 november 2022

The Most Wonderful Time Of The Year

Hallo allemaal,

Wat is die Rocking Card Shape Die van Studio Light toch leuk, onlangs maakte ik er deze kaart mee. het huisje heb ik wat kleur gegeven door kleine stukjes gekleurd papier op de achterkant te plakken, de raampjes heb ik beplakt met geel papier en de steentjes en de dakrand met groen papier. De tekst op de kaart is gemaakt met de Studio Light Essentials - Stamps & Cutting Die - Christmas Sentiments.



Ik ben nog even verder gaan spelen met deze mal, ik wilde hem graag gebruiken als achtergrond op een kaart, ik moet zeggen dat deze mal zich daar ook heel goed voor leent. Ik heb gekozen voor een vierkante kaart dus moest het uitgestanste gedeelte inkorten, dit heb ik gedaan door een boompje weg te knippen deze heb ik niet weggegooid, deze heb ik op de voorkant van de kaart naast de kerstman terug laten komen.


.Hieronder zie je welk deel van de mal ik gebruikt heb, de boompjes naast het huis heb ik eraan vast laten zitten, het voorste boompje heb ik weggeknipt.



Hieronder zien jullie hoe ik de stans in de binnenkant van de kaart heb verwerkt als achtergrond, wederom heb ik aan de achterkant van het huisje de raampjes en de steentjes beplakt met gekleurd papier.



  De snijlijn onder het huis en de boompjes heb ik verbloemd door stukjes papier te scheuren en deze als sneeuw te verwerken op de kaart.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze kaarten.
Tot een volgende creatie.

Groetjes, 



  

 


2 opmerkingen:

Wilma zei

Je bent erg inventief geweest Corrie, in het bedenken van oplossingen. 🙂 Je hebt mooie creaties gemaakt!
GROET, Wilma.

Corrie van Os zei

Bedankt voor je leuke reactie Wilma.
Groetjes Corrie