Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 17 december 2022

6 Stars of Christmas - Kerstroos

 Hallo allemaal,

Voor de challenge 6 Stars of Christmas wil ik jullie vandaag inspireren met de Kerstroos. 

De ster heb ik omgetrokken op het designpapier Twas the Night Before Christmas van Crafter's Cpmpanion en dat heb ik uitgeknipt. 

Ik gebruikte het 30,5 x 30,5 PaperPad en de restantjes van het uitknippen van de ster heb ik bewaard. Iets verderop in dit blogbericht lees je wat ik er mee gedaan heb.
In het PaperPad zitten ook pagina's met kleine kaartjes. Voor het thema 'Kerstroos' heb ik 2 kaartjes uitgeknipt die ik hierbij vond passen.

Vervolgens heb ik uit de restantjes die ik had bewaard diverse keren een kerstroos gestanst met de stansen van CreaLies. En ik had nog stansen liggen van kersttakjes. Ook die heb ik uit de restantjes gestanst.


Vervolgens heb ik met de kleur Gold van de Middas inkt van Spectrum Noir en een Vinger Dauber van Vaessen Creative de randjes van de ster, de kerstroos en de kersttakjes bewerkt.
Met dezelfde kleur heb ik ook her en der wat accenten aangebracht met een stencil uit de Planner Essentials van Elisabeth Craft Design.

Vervolgens heb ik de kerstrozen in elkaar gezet. Ik had er in totaal 5 gestanst, maar alle onderdelen heb ik in 3 kerstrozen verwerkt. Zo krijg je mooie volle kerstrozen.


De kerstroos is echt het hoofdthema van deze creatie en ik wilde er dus niet heel veel meer bij doen. Tijd dus voor de opbouw.
Ik heb eerst de 2 kaartjes opgeplakt en aan de onderzijde daarvan heb ik de kerstrozen geplakt. Voor nog wat extra accenten heb ik in de harten van de kerstrozen en op de kersttakjes nog wat Nuvo Drops aangebracht. 


Ik hoop jullie weer wat inspiratie gegeven te hebben met dit blogbericht. 
Alle producten die ik heb gebruikt, kun je terugvinden in de webshop door op de foto's hieronder te klikken. 

Tot de volgende keer!