Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 5 december 2022

Art journal bladzijde met JMA

 Hoi,

Ik dacht, het is weer eens tijd voor een art journal bladzijde. Het is alweer een tijd geleden dat ik dat voor het laatst had gedaan en het voelde gewoon weer even onwennig.


Ik besloot om in het slimline journal te werken van Jenine's Mindful Art (<link>). Dat is een mooi formaat. Ik startte met het stempelen van een kanten rand, zowel boven- als onderaan de pagina met de mooie lace borders stempel (<link>). Daarna gebruikte ik het Berries stencil van Jenine's Mindful Art (<link>) in combinatie met modelling paste (<link>). Dit breng je als een soort boter aan met een spatel (<link>). Met de heattool droogde ik de paste (<link>). 

Daarna was het een kwestie van kleuren uitzoeken. Ik koos voor de prachtige Starburst Sprays van Lindy's. Die hebben een hele mooie glans. De eerste kleur is een soort zwart met groen; Frolic in the Forest (<link>). De tweede kleur is Gag me with a Spoon Gray (<link>). Voor ik verder ging met kleuren ben ik eerst gaan stempelen op de achtergrond met een van mijn favoriete stempels van Jenine's Mindful Art; Inky Notes (<link>). Ik gebruik altijd Versafine inkt (<link>) en maak de stempels schoon met een vochtig gemaakte shammy (<link>). 

Ik pakte mijn watercolors (<link>) erbij en bracht nog wat kleur aan op de achtergrond. De vogel van slimline stempel Bird Collega (<link>) kleurde ik met de watercolors, evenals de vlinders en bloemen van de Vintage Tickets stempelset (<link>).

Ik plakte alles op de achtergrond en klaar is mijn bladzijde!
Bedankt voor het lezen en kijken!
Liefs, Reanna