Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 3 december 2022

Last minute Pakjesavond kadootjes

 Hallo allemaal,

Het is mijn beurt weer om jullie inspiratie te geven. Omdat het bijna 5 december is heb ik twee kado verpakkingen gemaakt die je nog heel makkelijk en snel op het laatste nippertje maakt. Met een paar malletjes en het designpapiersetje Pakjesavond van Marleen heb je snel een leuke kadoverpakking gemaakt. In het doosje kun je bijvoorbeeld een leuke kadobon stoppen altijd leuk om te krijgen. Het kadozakje vul je met iets lekkers.
 

 
Bij het papierblokje zitten leuke die cuts, waarmee je je cadeautje heel eenvoudig mooi kunt oppimpen.Ik hoop dat ik jullie hier nog even een ideetje heb gegeven om nog snel iets leuks te maken voor iemand waar je nog geen idee voor had om kado te geven. Dit gaat vast en zeker in de smaak vallen.
 
Creatieve groetjes Ellie 

Hieronder zie je de gebruikte materialen. Als je op het plaatje klikt, kom je direct op de juiste pagina in de webshop terecht.
Marianne Design - Paperpad A5 - Pakjesavond by MarleenMarianne Design - Product Assorti - Gift SetMarianne Design - Craftable - Presents bags by MarleenMarianne Design - Collectable - Bagtopper Bow by MarleenMarianne Design - Kraft Bags

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha! Groetjes Betha