Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 21 december 2022

Winter

 Hallo allemaal,

Er is weer een nieuwe blogchallenge gestart en deze keer is het thema Winter. Om jullie wat inspiratie te geven om ook gezellig mee te doen met deze challenge heb ik deze creatie gemaakt. 




Voor deze label heb ik een stans uit de Grunge Collectie van Studio Light gebruikt. De basis heb ik uit Craft Cardstock gestanst en het designpapier wat daarop zit is de Mystical Winter uit de Art Journal Specials van Elisabeth Craft Design.

In de stansset zitten eigenlijk 2 labels. Van het kleine label heb ik beide stansen tegelijk gestanst waardoor je een dun randje krijgt. Hier heb ik het bedrukte mica uit de Winter's Sparkle collectie van Crafter's Companion geplakt. 
Deze heb ik vervolgens met Foamtape verhoogd opgeplakt, zodat je ook nog het mooie designpapier er doorheen blijft zien. Wel heb ik eerst nog een mooie doily in de hoek van mijn label verwerkt. Voordat ik alles ging opplakken heb ik alles nog bewerkt met witte gesso. 

 

Zo vond ik de creatie eigenlijk al mooi, maar ook een beetje saai...hihihi...

Uit het mooie Jasmin Parelmoer papier van Le Suh heb ik met de Paper Flower Collectie 3 (Florals 12) een bloem gestanst. De blaadjes heb ik uit Craft Cardstock gestanst. 
Uit de Sweet Stories collectie van Studio Light heb ik een sneeuwrand gestanst.



Verder ben ik in mijn voorraad gaan kijken wat ik nog aan Embellishments en plaatjes had liggen die met winter te maken hebben. Zo kwam ik o.a. de Christmas Wood Slices van Tim Holtz tegen. En ik vond nog Steranijs en wat dennenappeltjes. 
Zoals we al een paar keer in de lives van Susan van Poppel hebben kunnen zien, heb ik ook hier een wattenschijfje als sneeuw gebruikt. 
De leuke tickets van 49 And Market en de kleine envelopjes van Papermania vond ik leuk om op deze creatie te gebruiken. 

Toen alle Embellishments verzameld waren, ben ik aan de opbouw begonnen. Hierbij ben ik vooral gaan plakken met mijn lijmpistool en heb ik niet al te veel nagedacht over hoe, wat en waar. 

 

Nadat alles opgeplakt was, ben ik nog gaan spetteren met een witte Posca pen.

Dit was mijn inspiratie voor jullie voor de blogchallenge met als thema Winter. Ik hoop dat jullie gezellig mee doen en ons ook je creatie(s) laat zien in de groep!

De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!





Geen opmerkingen: