Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 27 december 2022

Winter

Hallo allemaal,

Brrrr, met de winterse kou hebben we afgelopen dagen wel weer kennis kunnen maken! Jammer dat het van zo'n korte duur was, want ijs vind ik altijd wel mooi. Sneeuw ook, maar als het smelt en je moet er doorheen met de auto/lopend, dan ben ik er algauw minder blij mee... Van de sneeuw op dit kaartje word ik wel blij, dat smeert niet zo ;) De leuke sneeuwpoppen van Hetty Meeuwsen vond ik leuk passen bij het sneeuwpoppenpapier van Paper Favourites. Helaas is dit papier al op in de winkel, maar het papier 'Winter Wonderland' past er misschien nog wel beter bij! Dit is net als de stempels van Marianne Design en ook daar is een vel met sneeuwpoppen bij en de effen blauwe ruitjes zijn er ook erg leuk bij te combineren. Om het af te maken heb ik de tekst 'Winter' en sneeuwvlokken op de kaart verwerkt. De randen heb ik met gesso bewerkt om het kaartje nog meer winters te maken. 'Winter' is ook het thema van de nieuwe challenge op het HobbyVisionblog. Ik zou zeggen, doe gezellig mee!


Deze tekstmal kun je met en zonder matlaag gebruiken: net wat je leuk vindt! Meestal stempelen we de teksten, daarom is juist zo'n mal een mooie afwisseling...

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

Geen opmerkingen: