Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 28 december 2022

The beauty of life

 The beauty of life.

Tussen al de kerstkaarten hier van mij mij weer een bloemen kaart. Deze met de gave stans van Elizabeth Craft Designs. 

Zo zien de stansjes eruit. Ik dacht dat de zelf plakkende mat van Vaessen hier wel handig voor zou zijn. Ik het de stansjes weer in de vorm op de mat geplakt. Zo raak ik ze niet kwijt en kan ik ze makkelijk kleuren.

Zo ziet het er een beetje gek uit maar het werkt echt erg makkelijk bij deze bloemen. De mat kan je met een vochtig doekje zo weer schoon maken. Ik heb de bloemen met watercolor en potloden gekleurd.


Ook deze bloemen verdienen een mooie achtergrond met distress oxide. Dit is toch echt wel mijn favoriete medium voor achtergronden.


Met oxide en stempels en een beetje crayons de achtergrond gemaakt. Toen ik de bloemen erop had liggen vond ik dat ik nog wat miste. Ik heb met een stencil nog de kleine rondjes aangebracht met een transparante medium. 


Hier zie je de bubbeltjes in twee hoeken. De kaart is gemat op bijpassende kleur karton en een witte kaart. Ik wens jullie allemaal een heel goed uiteinde en hoop jullie allemaal weer te kunnen inspireren in het nieuwe jaar. Alle producten staan hieronder weer gelinkt. 
Groetjes Mirjam.