Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 9 december 2022

IJskoude wintergroetjes

 Hallo allemaal,

Inmiddels is het alweer december en misschien heb jij je Kerstkaarten al op de post gedaan of moet je net als ik er nog een paar bij maken... De basis van deze kaart is wit cardstock van 12x16 cm met daarop scrappapier van 11,5x15,5 cm. Het koper papier is 10,5x14,5 cm en het laagje er op 10x14 cm. De strook papier is 5x 14 cm. Geen standaardmaten, maar wel een kaart waarop je veel kwijt kunt. Ik heb de breisels van Marianne Design gebruikt met een plaatje van Mattie met een mooi dorpstafereel met schaatsers ervoor. Het koperkleurige luxe papier van Marianne Design matcht goed met de bruine tinten van de daken op het plaatje en een extra feestelijke uitstraling voor de Kerst!


Op het plaatje gestanste sterretjes gedaan, die komen uit een leuke sterrenset met zowel een slinger van als losse sterren. Ik houd wel van die leuke kleine details op kaarten.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!

Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

Geen opmerkingen: