Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 16 februari 2022

Canvasboard met Ricepaper

 Hallo allemaal, 


Met Ricepaper kun je zoveel leuke dingen doen, dit keer heb ik het verwerkt op een Canvasboard.


Helaas ben ik vergeten om stap voor stap foto's te maken 😕....
Maar ik probeer het hier zo duidelijk mogelijk uit te leggen, mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag!!!

Als eerste heb ik de gedeeltes die ik wilde gaan gebruiken van het Ricepaper met een nat penseeltje omlijnd zodat je deze gemakkelijk uit het paper kan scheuren. Met Multi Coat heb ik deze delen op het board geplakt.
Dit geheel even laten drogen of met de heattool drogen. Als volgt heb ik diverse kleuren acrylverf uitgezocht die bij de kleuren van het paper passen. Met een tamponeerkwast heb ik de rest van het paneeltje met deze kleuren door elkaar bewerkt. Voor een extra beetje glans gebruikte ik de mooie Lindy's Stamp Gang, Starburst spray.


Om het een mooi geheel te laten worden heb ik gebruik gemaakt van een stencil en stempels. Met relieëfpasta nog wat details aangebracht.
Voor een beetje bling bling heb ik met Gilding Flakes her en der wat gouden details aangebracht. De rand van het board wat donkerder gemaakt met Walnut Stain, Distress Ink.
Daarna heb ik wat Die Cuts en gestanste takjes gebruikt en kraaltjes, kaneelstokjes, kleine dennenappeltjes en gedroogde besjes uit eigen voorraad bij elkaar gerangschikt tot een leuk geheel.


Met de Crop A Dile heb ik aan de onder- en bovenkant gaatjes gemaakt en daar eyelets in bevestigd. Daaraan heb ik met sieradendraad en kleine kraaltjes (uit eigen voorraad) een soort franje aan de onderkant gemaakt en aan de bovenkant een ophang lus.


De gebruikte materialen kun je onderaan dit bericht vinden. Als je op de afbeelding klikt kom je rechtstreeks bij het product in de webshop.

Hopelijk heb ik je hiermee wat inspiratie kunnen geven. Dank je wel voor je bezoek op ons blog en tot de volgende keer.

Groetjes Grietje