Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 6 februari 2022

Vintage cadeautasje

 Hoi!

Ik heb nog een hele stapel kraftpapier cadeautasjes en ik vind het wel leuk om die te pimpen en ze dan tijdens een verjaardag te geven met een presentje er in.

Dit is een vintage cadeautasje geworden:


Ik heb er weer een stappenplan van gemaakt.
Ik ben gestart met een brayer en gesso. Voordat ik de brayer op het tasje rolde, heb ik eerst de brayer over een kladpapiertje gerold zodat er niet te veel gesso op het tasje terecht kwam:


Ik pakte er een stencil bij en gebruikte Finnabair Icing Paste om her en der reliëf aan te brengen op het tasje, toen zag het er zo uit:


Ik pakte een stukje kaasdoek en een stuk lint dat ik nog had liggen en plakte het op het tasje, ongeveer op de locatie waar ik de focus op wilde leggen:


Ondertussen heb ik tientallen knipvellen verzameld, ik heb gepakt wat me mooi leek voor dit project. Je kunt uiteraard gebruiken wat je hebt. Ik had nog Craft O'Clock Lovely When You Smile papier liggen.
Ik knipte een aantal elementen uit en bekeek wat ik nodig had:


Het vastplakken deed ik met lijm en foam blokjes zodat niet alles plat op het papier ligt:


Ik sloot af met het toevoegen van sisal en het spetteren met zwarte en witte acrylverf. Ik spetter altijd met een waaierkwastje:


Uiteindelijk is dit het resultaat, voordat ik het weggeef zal ik nog een tekst toevoegen of een labeltje aan de hengsels hangen:


Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Liefs, Reanna

Alle gebruikte artikelen kan je bestellen bij www.hobbyvision.nl