Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 10 februari 2022

Veel liefs van de bijen

 Hallo allemaal,


Toen ik de nieuwe Marianne Design collectie zag werd ik helemaal blij van al die vrolijke bijen en bloemen malletjes! Het fleurige Floral Delight blok van Marianne Design vond ik er leuk bij passen en daarmee ben ik aan de slag gegaan. De nieuwe veel liefs cirkel heeft een mooi plekje gekregen op de tas: de cirkelvorm van de veel liefs mal haalt het rondje van het handvat van de handtas mooi op. De vleugeltjes van de bijen zijn gemaakt van vellum en heb je de druppels op de bloem en klavertjesvier al gespot? Die zijn gemaakt met glossy accents: dat geeft net iets extra's aan je kaartje...


Ik hoop jullie weer wat geïnspireerd te kunnen hebben met de mooie Marianne Design materialen en hoop jullie binnenkort weer te zien met een andere kaart.


Hobbygroet,
Lisanne

Hieronder staan de gebruikte materialen op een rijtje: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.