Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 29 oktober 2021

Beautiful minds inspire others

 Hallo allemaal,

Ik heb een pagina voor jullie.  Als ie af is, dan denk ik wel eens, dat het ontzettend meevalt met wat ik heb gebruikt. Maar als ik de artikelnummers op zoek om jullie naar de juiste pagina in de webshop te leiden, dan is het toch best veel...hahahaha. Maar dat doe ik met plezier. Ik heb hier geen stap voor stap foto's bij. Alleen een foto met een ongestempelde achtergrond.

Hieronder zie je de nog redelijk onbewerkte ondergrond. Alleen de mooie mask van Dutch Doobadoo is al gebruikt. En als je goed kijkt zie je een afdruk van keukenrol in het midden van het papier. Dat zijn altijd van die leuke extraatjes. Geluksmomentjes noem ik ze ook wel. Al zie je er soms niets van terug.

Ik heb eerst de mask met de klokken gebruikt en onder en boven opgebracht. Daarna de hoeken met structuurpasta en de mandala mask gedaan. Daarna leuke achtergrond stempels opgezocht en gestempeld. De grote stempel van Aall Create is een mooie blikvanger. De tandwielen komen uit de nieuwe Steampunk lijn van Pronty Crafts en passen hier goed bij. Met een witte gelpen heb ik nog wat stipjes gezet. De tekst komt uit 1 van de stickerboekjes van Jenine. Er moet wel een tekst bij die ook past. In mijn beleving zijn de hersens van creatieve mensen altijd in beweging. Net als de klokken en radertjes. En met z'n allen inspireren we elkaar weer!

Ik hoop dat jullie hem mooi vinden. De gebruikte artikelen staan hieronder vermeld met link naar de webshop.

Pronty - Chipboard - A5 - Steampunk Insects  Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Slimline Clocks    Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Slimline Mandala   AALL & CREATE - Clearstamp A5 - set number 393   Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml      Distress Oxide Spray - Prize Ribbon    Distress Oxide Spray - Kitsch Flamingo   Distress Oxide SPRAY - Broken China    

 Schut - Artist Drawing Paper - 225 gram A4                     Sakura - Gelly Roll - Basic Bright White 05/08/10    Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection -Time to Relax - Stickerboek A6  Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp - SL-GR-STAMP43

Geen opmerkingen: