Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 30 oktober 2021

Globe

 Hallo allemaal,

In coronatijd is op vakantie gaan niet voor iedereen een optie, maar als je weet dat iemand daar normaal gesproken wel van houdt, kun je die natuurlijk verrassen met een verrassing in de brievenbus. Met de globe van Dutch Doobadoo kun je heel leuk een vakantie- of mannenkaart maken. Ik heb er een Italiaans tafereel van gemaakt met cipressen en de toren van Pisa op de achtergrond, maar je kunt dit tafereel ook heel makkelijk omtoveren tot een Hollands landschap: een molen i.p.v. de toren van Pisa en de Hollandse i.p.v. Italiaanse vlag (heb je geen vlaggenmaal, kun je ook zo'n feestprikkertje met vlag gebruiken) en de horizon mal met cipressen zou je kunnen vervangen door grachtenpanden of een randmal met een molentje en huisjes, die je van verschillende merken hebt: ideeën en opties genoeg met de globe! Zie je de ramen van de auto? Die zijn van vellum gemaakt: ik heb de auto stans geëmbost en met de hand de ramen uitgeknipt en erachter geplakt.


Hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan & ik zie jullie graag bij een volgende kaart!

Hobbygroet,

Lisanne

Hieronder staan afbeeldingen van de gebruikte materialen: klik je erop, kom je direct bij het product in de webshop. Veel shopplezier!