Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 28 oktober 2021

Poinsettia

 Hallo allemaal,

Marianne Design heeft een schitterende stempel van Kerststerren/poinsettia's uitgegeven. Je kunt de stempel op verschillende manieren inkleuren: met ecoline brush pennen, Distress Ink, potloden, enz., zelf heb ik de stempel ingekleurd met Triblend markers van Spectrum Noir. Van de stempel heb ik 2 afdrukken gemaakt. De eerste heb ik gestanst met de kleinste mal van de label mallenset en bij de andere afdruk heb ik de 2 bloemen uitgeknipt en na het kleuren in 3D op de kaart geplakt. 


Hier een van de bloemen ingezoomd: ik heb de bloemen bewerkt met een transparante glitterpen/stift, zodat de bloem mooi schittert en op het hartje van de bloem heb ik lijm gedaan en daarop heb ik prills verwerkt. Zo lijkt het 'net echt'.


Misschien heb ik jou op een ideetje gebracht om de stempel op deze manier te gebruiken in 3D of gestanst. Laat je jouw creatie zien op FB in de Create it with HobbyVision groep? Ik zie jullie graag terug bij een volgende kaart.

Hobbygroet,
Lisanne

Hieronder staan afbeeldingen van de gebruikte materialen: klik je erop, kom je direct bij het product in de webshop. Veel shopplezier!

Geen opmerkingen: