Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 18 oktober 2021

Nazomeren aan het strand

 Hallo allemaal,


'Onze Tiets' was pas jarig en zoals jullie weten is zij groot fan van het strand. Ik had een paar leuke strandspulletjes liggen van o.a. My Favorite Things en Piatek en had al snel een idee voor een kaart. Het designpapier van Piatek is al schitterend van zichzelf zonder dat je er al te veel aan hoeft te doen, maar als kaartenmaakster moet er natuurlijk wel iets extra's bij: uit het knipvel heb ik plaatjes geknipt en op de kaart verwerkt, bling bling erbij en de leuke shaker met vissen mocht niet ontbreken. Ik heb de flesvorm uit het designpapier gestanst en later er weer achter geplakt, zodat het lijkt alsof de fles in het water drijft. Tussen de toef een klein beetje sisal en een strandtekst en toen was de kaart al klaar.


Een keer iets anders van mij dan Marianne Design kaarten: ik hoop dat jullie het leuk vinden een keer wat anders en graag tot een volgende (Marianne Design)kaart! 

Hobbygroet,

Lisanne

Hieronder staan afbeeldingen van de gebruikte materialen: klik je erop, kom je direct bij het product in de webshop. Veel shopplezier!

Geen opmerkingen: