Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 4 oktober 2021

Toet toet! Rijbewijs

 Hallo allemaal,


Amy Design heeft een stoere mannenlijn uitgebracht in haar eigen vintagestijl. Het leuke is dat de 3D-plaatjes uitgeduwd kunnen worden, maar je kunt ook kiezen voor de knipvariant: net wat jijzelf het leukste vindt. Met een basismal van Studio Light heb je in een handomdraai een origineel model kaart: je hoeft de kaart alleen nog mooi aan te kleden. Op het plaatje zag ik een molen, gras en bomen en die heb ik m.b.v. malletjes terug laten komen op de kaart. En zie je de keien op de weg? Dat zijn de balanceerstenen van Marianne Design. Ik ben zelf niet van de Boeddha-kaarten, maar zo kun je die stenen ook op een mannenkaart gebruiken: mogelijkheden genoeg dus. Met oxide Walnut Stain ben ik langs de randen van het designpapier en stansjes gegaan voor een extra retro effect.


Ga jij de uitdaging ook weer aan om een keer 3D-plaatjes te gebruiken? Ik heb meerdere kaarten gelijk gemaakt met deze serie, dus ik zie jullie graag met de volgende kaart binnenkort weer hier terug op het blog.

Hobbygroet,
Lisanne

 

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha