Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 26 oktober 2021

The best is yet to come!

 Hallo allemaal, 

Vandaag een hele andere kaart dan dat jullie van mij gewend zijn. Een vriendin van mij gaat voor 9 weken naar een revalidatiecentrum. Zij houdt van vintage, dus heb ik deze kaart voor haar gemaakt. Ik heb het gemixt. Toch wat mixed media. 

De basiskaart is een mal van Dutch Doobadoo. Ik heb achtergrondpapier gebruikt als stempelpapier. Na het stempelen heb ik spulletjes bij elkaar gezocht om er op te plakken. Maar eerst nog met structuurpasta en een stencil een hoekje gemaakt. De postzegels zijn uit eigen voorraad.

De bloemen zijn van Elizabeth Craft Design. De ene bloem heb ik zo opgeplakt en de bloem eronder heb ik de bloem eerst gebold. Heb je weer een hele andere bloem. Nadat ik alles had opgeplakt heb ik met goud acrylic inkt  gespetterd. Dat maakt het af.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren. Fijne dag!


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Iris    Elizabeth Craft Design - The Paper Flower Collection - florals 1    Tim Holtz - Idea-Ology Die-Cuts - Paper Dolls 107/Pkg 

Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Slimline Cracked Patterns     Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Distress Inkt - Vintage Photo