Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 10 oktober 2021

There's a place in you that never stops shining

 Hallo allemaal


Vandaag heb ik een kaart voor jullie die gaat over een techniek. Penny black heeft namelijk hele mooie brush stroke stempels waaronder deze van de Eiffel toren. Op het moment van het schrijven van dit blog is deze stempel helaas niet meer voorradig maar wel hele mooie bloemen. De techniek kan je ook heel goed op de bloemen stempels gebruiken.


Wanneer je je watercolor papier en je stempel in je stempelhulp hebt geplaatst begint de fun. Deze stempels kan je namelijk inkleuren met je watercolor markers. Merk maakt niet zo veel uit ik heb hier de Lightmarkers van Studio Light, en Zig Clean Color. Er zijn echter meerdere soorten te vinden in de winkel.  


Zoals je op de foto ziet kleur ik een klein stukje van de stempel in.

Nadat je een stukje hebt in gekleurd druk je dit af op je papier. Zo kan je heel gericht je kleur aanbrengen aan je stempel. Ook met een bloemen stempel is dit erg mooi om te doen. Een stempelhulp is hierbij wel een onmisbaar hulpmiddel.

Op deze manier bouw je als het ware je afbeelding helemaal op. 

Nadat ik de afbeelding helemaal met de markers heb gekleurd en afgedrukt heb ik de ondergrond en de lucht met Distress Inkt kleur gegeven. Daarna met een zwarte marker wat accentjes op de toren.


Een tekst sticker met een toepasselijke Quote en een mat in een bijpassende kleur maken mijn kaart af. Hopelijk inspireert het jullie om ook deze stempels weer eens te gebruiken.

Fijne dag, groet Mirjam.
Hieronder de afbeeldingen van de gebruikte materialen: klik erop en je komt direct op de juiste pagina in de webshop.

Veel shop- en kaartenmaakplezier!