Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 2 oktober 2021

World Cardmaking Day

 Hallo allemaal,


Vandaag is het World cardmaking Day. En ik vind het dan altijd leuk om een klein projectje te maken om die te delen met jullie.
Gisteravond hem ik hem live gedaan zodat jullie het filmpje altijd terug kunnen kijken en ook de stap voor stap geschreven werkwijze met duidelijke foto's is gemaakt en vind je in de facebook groep:
 "Create it with hobbyvision"

Ik heb het schitterende papier van Craft 'O Clock - Christmas Time -  gebruikt. Samen met het het die-cut boekje. Wat is dat heerlijk spelen met dat er bij zeg! In de avond op de bank lekker knippen en als ik aan het plakken ben kan ik zo alles bij elkaar leggen!
In de voorkant heb ik rechtsboven een kleine scheur gemaakt in het design papier. Daarna heb ik een vakje uit een pocket letter geknipt en deze iets kleiner geknipt en weer dicht geplakt met tape. Daarna pailletjes erin gedaan en achter de scheur vast geplakt.


                    De omslag is met dubbel flappen gemaakt en als je de eerste opklapt zie je dit.


Als je dan de andere ook open doet, kom je het albumpje tegen wat erin zit.


Het boekje zit in een soort mini doosje en kun je er zo uit halen.


Dan hier de foto's van het boekje en de bladzijdes. Het boekje zit met een snelhechter vast gemaakt. Daaraan heb ik een rood seambinding lintje gestrikt.


In het album is plek voor wat kleine foto's. Links heb ik een pergamijn zakje gevuld met pailletjes.
Je kunt er natuurlijk ook een label in schuiven met daarop een foto en dan het zakje niet dichtplakken.


Op de volgende bladzijdes ook weer ruimte voor foto's. Ik ben altijd dol op muzieknoten papier om her en der te plakken dus ook hier gedaan. 


Op deze bladzijdes heb ik het rustig gehouden. In de zijkanten van de pagina's kunnen ook nog labels geschoven worden, dus nog meer ruimte voor foto's.


Het papier is zo mooi dat het maar weinig extra's hoeft. En als je dan her en der met de geknipte plaatjes speelt, is het al snel super leuk.


Ook de achterkant mag niet vergeten worden toch!


Ik hoop dat jullie het een leuk project vinden en er ook mee aan de slag gaan.

Het filmpje vind je hier:



 
En de meeste gebruikte artikelen  vind je hier in de shop: