Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 6 oktober 2021

Vintage Pumpkin

 Hallo allemaal,

Hebben jullie het nieuwe designpapier van Reprint al gezien. Dit is er nu in een erg leuk formaat namelijk de slimline met als maat 10 x 21 cm. Ik ben aan de slag gegaan met de Vintage Pumpkin.


Als basis heb ik kraft karton gebruikt en als maat kleiner designpapier en dit nog een keer herhaald.
De randen zijn ruw gemaakt met een paperdistresser en bruingemaakt met Vintage Photo Distress Inkt. De foto in het midden is een plaatje uit de Vintage Photoset 1 van Craft 'O Clock. Deze is gemat op designpapier en als laatste een stukje Kraft karton. Ook hiervan zijn de randen oud gemaakt.



Bij mijn bestelling zat laatst een gratis leuk knipvel van Craft 'O Clock met herfstplaatjes. Deze heb ik allemaal uitgeknipt en er een klein wit randje aan gelaten. Deze plaatjes zijn ook voorzien van een bruin randje zodat dat witte ouder lijkt.


Uit zwart cardstock is de mandala gestanst. Deze is als eerste opgeplakt met daaroverheen een reep designpapier die ik afgescheurd heb. Ook deze is oud gemaakt. Daaroverheen een stukje lint geplakt en precies in het midden het gedeelte met de foto erop. Aan de onderkant van de foto de plaatjes op een mooie plek neergelegd en deze vastgelijmd met een lijmpistool en dubbelzijdig tape zodat je een mooi hoogteverschil krijgt. 


Van een stuk roestbruin lint een strik gemaakt en de uiteinde erg lang gelaten zodat het mooi naar beneden gaat hangen. Daarboven op een strik van hemp koord met tot slot een houten hartje erop. Dit alles plak ik altijd met de lijmpistool zodat het goed vast blijft zitten. Rechtsboven de foto nog een plaatje met zonnebloemen geplakt. Er zit nog geen tekst op de kaart want ik weet nog niet wie deze kaart krijgt.

Allemaal bedankt voor het langskomen elke keer.


Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plaats in de webwinkel.




          

     
    

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

OGEN Infosystem (P) Limited zei

Great, thank you so much for sharing such an amazing blog with us. Visit OGEN Infosystem for creative Website Designing, SEO Services and Digital Marketing Company in Delhi.
SEO Company in Delhi